domingo, 9 de noviembre de 2008
Euskal pastela
Euskaldunok zaletasun asko ditugu,baina horien artean gehienon atseginekoa den bat badaukagu:jatea.Gure lurraldean ondo jaten dugula diote gehienok,eta egia esan,garrantzia edarra ematen diogu gure sabela betetzeari.Horregaitik, gaurkoan, errezeta eder honekin natorkizue.
Behar ditugun osagaiak:
Irina 250 gramo, azukrea 200gramo, gurina 200 gramo, arrautza bat, bi gorringo, cointreau, limoi birrindura, pastel krema, mahaspasak, orejoiak.
Nola egin:
-Nahasketa bat egin azukrea,gurina,irina,gorringoak,limoi birrindura eta Cointreau txorrotada batekin.
-Molde bat hartu eta hau gurina eta irinarekin eztali.Hau egin ondoren, lehen egindako nahasketarekin estali moldea eta hozten utzi.
-Orejoiak eta mahaspasak pastel kremarekin nahasi eta hau moldera bota.
-Lehendabizi egindako nahasketa berriz hartu,eta moldea estali gelditzen den masarekin.
-Arrautza irabiatu eta hau pastel gainean zabaldu pintzel baten laguntzarekin.
-Azkenik,pastela 45 minutuz labean eduki tenperatura altuan.
Eta orain onena...gosea asetzera!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario